Een familieweekend of mannenweekend in de Ardennen vieren en op zoek naar een groot vakantiehuis met minimaal 10 slaapkamers? Op deze website vind je grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties welke 10 tot 20 slaapkamers hebben.

groepen groepsaccommodaties banner


Als je een vakantiehuis Ardennen met 10 tot 20 slaapkamers wilt huren.

Of je nu een vakantiehuis in de Ardennen met 14 slaapkamers zoekt of een groepsaccommodatie met 16 slaapkamers, je vindt deze hier. Grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties in de Ardennen voor 12 tot 60 personen. Ook als je een landhuis of kasteel voor een familieweekend of bruiloft in de Ardennen zoekt.  Zoek nu je vakantiehuis Ardennen met 10 slaapkamers en tot maximaal 70 personen. Een familieweekend accommodatie België vind je hier.


wandelen in Ardennen la Roche

Vakantiehuis Ardennen met 10 slaapkamers huren voor familieweekend.

Als je een familieweekend in de Ardennen wilt vieren en op zoek bent naar een groot vakantiehuis Ardennen, vind je deze als volgt. Zoek op aantal personen, gewenste periode en noodzakelijke faciliteiten. Je kunt hier niet alleen aangeven hoeveel slaapkamers je groepshuis in de Ardennen minimaal moet hebben maar ook hoeveel badkamers en toiletten. En, ben je op zoek naar een groot vakantiehuis in de Ardennen met 12 tot 14 slaapkamers en privé sauna?


Op diverse manieren je vakantiehuis Ardennen met 10 slaapkamers vinden

Je kunt via deze website op vele manieren je ideale familieweekend accommodatie in de Ardennen vinden, ook als je een vakantiehuis Ardennen met zwembad, 10 slaapkamers, 4 badkamers, vaatwasser, wasmachine en 4 toiletten zoekt. Als je een familieweekend in de Ardennen wilt vieren en een geschikte accommodatie zoekt, hebben wij nog andere tips voor je. Hier vind je grote vakantiehuizen in de Ardennen, geschikt voor een leuk weekendje met de familie.


Kajakken in de Ardennen

Tips als je een familieweekend in de Ardennen wilt vieren.

Een familieweekend Ardennen organiseren vraagt een bepaalde voorbereiding, zeker als je een familieweekend voor meer dan 20 personen organiseert en alle familieleden blijven overnachten. De volgende tips kunnen je helpen bij de keuze van het huren van een grote familieweekend accommodatie. Tip 1: Bij een familieweekend zijn vaak meerdere generaties betrokken. Om die reden moet een groot vakantiehuis voor een familieweekend niet alleen comfortabel zijn maar vooral ook voldoende ruimte bieden voor kinderen.


Waar moet een familieweekend accommodatie Ardennen aan voldoen?

Een accommodatie voor een familieweekend Ardennen moet niet alleen voldoende slaapkamers, badkamers en toiletten hebben maar er moet ook speelruimte voor de kinderen zijn. Een extra speelkamer met speelgoed,  tafeltennistafel, sjoelbak en biljart is ontzettend welkom, Een huiskamer waar iedereen elkaar kan ontmoeten is ook fijn, zeker als er een bar en grote tafel aanwezig is waar iedereen aan kan zitten.  Tip 2:  De omgeving is bij een familieweekend net zo belangrijk als de accommodatie. Als je moet kiezen tussen een vakantiehuis Ardennen met 14 slaapkamers in een omgeving waar niets te doen is of een familie accommodatie met 10 of 12 slaapkamers in een omgeving met leuke dorpjes en wandelmogelijkheden, kan het beter zijn voor de accommodatie te kiezen met uitgaansmogelijkheden.


zwembad bij vakantiehuis

Vakantiehuis Ardennen met 10 slaapkamers en zwembad huren.

Je kunt ook een groot vakantiehuis of villa in de Ardennen met 10 slaapkamers en zwembad huren. Hierbij is het aantal grote vakantiehuizen en villa’s met binnenzwembad zéér beperkt. Veel familie vakantiehuizen en villa’s in de Ardennen beschikken over een buitenzwembad en privé sauna. Er is zelfs een 30 persoons groepsverblijf in de Ardennen te huur met 14 slaapkamers, verwarmd zwembad en privé sauna. Het voordeel van het huren van een villa in de Ardennen met binnen zwembad is dat je ook in de winter en herfst gebruik kunt maken van het zwembad. Na een lange herfstwandeling lekker genieten in een accommodatie met verwarmd binnenzwembad en sauna, wat wil een mens nog meer?


mannenweekend gezelligheid

Groot vakantiehuis Ardennen mannenweekend

Ook voor een mannenweekend Ardennen hebben wij geschikte accommodaties met tenminste 10, 11 of 12 slaapkamers. Voor grote mannen groepen is een bar, overdekt zwembad en biljart een pré. En dan bij voorkeur een grote groepsaccommodatie Ardennen met sport mogelijkheden en in de omgeving van een een leuk stadje. Dat is nu precies wat je op deze website zult vinden.


interhome groepen banner