Voor wie een vakantiehuis Nederland met 10 slaapkamers zoekt.

Het vinden van een groepsaccommodatie of vakantiehuis met 10 slaapkamers in Nederland valt meestal niet mee omdat de meeste grote vakantiehuizen of groepsaccommodaties in Nederland voor 12 of meer personen, minder dan slaapkamers hebben. Het is niet zo moeilijk om bijvoorbeeld een 18 persoons vakantiehuis in Zeeland of Drenthe met 6 of 7 slaapkamers te vinden maar een 18 of 20 persoons vakantiehuis in Nederland vinden met 10 slaapkamers is een stuk lastiger.

groepen groepsaccommodaties banner

Sneller vakantiehuis Nederland 10 slaapkamers vinden.

Gelukkig is het via deze site een stuk eenvoudiger een vakantiehuis Nederland met 10 slaapkamers te vinden want hier vind je alleen maar vakantiehuizen met 10, 11, 12 slaapkamers en meer. Dat maakt deze site dan ook zéér geschikt voor een vakantie in Nederland met een grote groep. Je kunt hier ook een groepsaccommodatie Nederland 30 of 40 personen met 12, 13, 14 of meer slaapkamers boeken. Zoek nu via de zoekbox op deze pagina naar jouw grote vakantiehuis in Nederland. Ook voor een familieweekend op de Veluwe, in de Achterhoek of in Drenthe. Zoek nu je grote vakantiehuis in Nederland met 9, 10, 11 of 12 slaapkamers. Vind je familieweekend accommodatie Nederland hier.

groepsaccommodatie met vrienden

vakantiepark 10 slaapkamers banner

Vakantieparken Nederland met accommodaties 10 slaapkamers

In Nederland vind je diverse vakantieparken met familievilla’s, groepsbungalows en groepsaccomodaties met tenminste 10 of zelfs 12 slaapkamers. Die vind je bij de bekende vakantieparkketens zoals Landal, Roompot en EuroParcs maar ook bij diverse kleinschalige vakantieparken. Daarnaast vind je ook in België en Duitsland accommodaties groepen op parken met tenminste 10 slaapkamers. Je vindt deze vakantieparken hier.

genieten in binnenzwembad

Vakantiehuis Nederland 10 slaapkamers met zwembad.

Groot vakantiehuis Nederland met zwembad huren? In Nederland zijn er 12 grote vakantiehuizen te huur die minimaal 10 slaapkamers hebben en een zwembad. Ze zijn ideaal voor een familieweekend. Of je nu een 20 persoons vakantiehuis met zwembad in Gelderland of Overijssel wilt huren of een 30 persoons groepsaccommodatie op de Veluwe of in Drenthe, al deze grote vakantiehuizen in Nederland zijn perfect voor een familieweekend, vriendenweekend, vriendinnenweekend of huwelijksfeest.

Vakantiehuis Limburg 20 personen en 10 slaapkamers

Tip: Op een luxe vakantiepark in Limburg kan je een 20 persoons vakantiehuis met 10 slaapkamers en gebruik van zwembad en sauna huren. Ideaal voor een familieweekend tot 20 personen in Limburg. Je hebt je vakantiehuis in Nederland met zwembad en minimaal 10 slaapkamers binnen 5 minuten gevonden en geboekt. Ook als je een last minute vakantiehuis of groepsaccommodatie in Nederland met privé zwembad zoekt.

groot vakantiehuis met prive zwembad

Vakantiehuis Nederland voor mindervaliden met minimaal 10 slaapkamers.

Mindervalide vakantiehuis voor grote groep? Er zijn ook een aantal mindervalide vakantiehuizen en groepsaccommodaties in Nederland te huur voor grote groepen. Ook voor groepen van meer dan 20 of 30 personen. Als je een rolstoelvriendelijke accommodatie in Nederland zoekt met 10 of meer slaapkamers, selecteer dan in de zoekbox op deze pagina als land “Nederland” en klik dan vervolgens het vakje “mindervaliden” aan. Je krijgt dan een overzicht van alle grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties in Nederland welke geschikt zijn voor mindervaliden en minimaal 10 slaapkamers hebben. Per vakantiehuis staat aangegeven welke aanpassingen er zijn gemaakt, bijvoorbeeld mindervalide badkamer, verhoogd toilet en rolstoelvriendelijke slaapkamer.

Vakantiehuizen met 10 slaapkamers in Nederland die over een sauna beschikken.

Groot vakantiehuis Nederland met privé sauna huren? Op zoek naar een groot vakantiehuis met sauna in Nederland met minimaal 10 slaapkamers? Er zijn 14 grote vakantiehuizen met minimaal 10 slaapkamers in Nederland en privé sauna te huur. Een groot vakantiehuis met privé sauna huren is ideaal voor bijvoorbeeld een wellness weekend met een groep of een vriendinnenweekend.

sauna met een groep

Jacuzzi en privé zwembad

Sommige grote vakantiehuizen in Nederland met sauna hebben ook de beschikking over een jacuzzi en privé zwembad.  Boek bijvoorbeeld een 20 persoons vakantiehuis in Drenthe met sauna, jacuzzi en zwembad en ontdek dat er in de ruime 12 slaapkamers heerlijke hotelbedden staan. Voor bijvoorbeeld een wellness weekend Drenthe met je vriendinnen of familie. Je kunt ook een vakantieboerderij Drenthe met 10 slaapkamers huren.

;uxe vakantiehuis met prive zwembad

Single weekend vieren in groot vakantiehuis Nederland.

Meedoen aan een single weekend in Nederland? Grote vakantiehuizen in Nederland met 10 tot 20 slaapkamers zijn ideaal voor een single weekend, zeker als ze in een groene en bosrijke omgeving liggen. Samen met andere singles in de bossen wandelen is ontspannend en levert je meer op dan een goed gesprek. Bij single weekenden is het wel erg belangrijk dat een ieder zijn eigen slaapkamer heeft.  Via deze website zijn er vakantieverblijven in Nederland te huur voor grote groepen tot 60 personen. Zo kan je ook in het kader van een single weekend Nederland een groot vakantiehuis of groepshuis in Nederland boeken welke voldoende slaapkamers, badkamer en toiletten heeft voor een alleenstaande weekend met een grote groep.

interhome groepen banner