Familieweekend Ardennen

Een familieweekend Ardennen vier je in een groot vakantiehuis.

Wie overweegt om met een grote familie een familieweekend Ardennen te boeken, moet al in een vroeg stadium op zoek naar een groot vakantiehuis of grote groepsaccommodatie. Zeker als je een kasteel in de Ardennen met meer dan 8, 9 of 10 slaapkamers wilt huren, is het dringen geblazen. Er zijn in de Hoge en Lage Ardennen enorm veel leuke groepsverblijven. Familieweekend Ardennen accommodaties voor groepen van meer dan 30 personen zijn echter schaars. Al helemaal als je een kasteel of landhuis in de Ardennen met 11, 12 of 13 slaapkamers zoekt.

groepen groepsaccommodaties banner

Zelf koken of de catering laten komen?

Als je een familieweekend Ardennen met meer dan 30 personen gaat inplannen dan is het bijna onmogelijk om je familieleden 3 keer per dag van een lekkere maaltijd te voorzien. En dan al helemaal niet als er één of meerder personen een gluten intolerantie hebben of er kinderen bij zijn die haast niets lusten. Je kunt tijdens je familieweekend immers niet alleen croissantjes als ontbijt en patat als diner nemen. Wij adviseren dan ook om bij familieweekenden met grote groepen voor het diner catering te bestellen of te werken met een kok op locatie. Een kok op je familie weekend adres inhuren betekent wel dat de keuken goed ingericht moet zijn en er een aantal familieleden moeten zijn, die bereid zijn de tafels te dekken en de vaat te doen. Een professionele vaatwasser is een “must”.

Kajakken in de Ardennen

vakantiepark 10 slaapkamers banner

Paard rijden tijdens je familieweekend Ardennen

De Ardennen lenen zich uitstekend voor een vakantie of weekend te paard. Het is soms mogelijk en grote groepsaccommodatie Ardennen met paardenstalling te huren. Soms is er ook een weiland voor de paarden. Je kunt dan je eigen paard meenemen of bij een manege een paard huren. Paard rijden tijdens je familieweekend is natuurlijk een heerlijke vrije tijds besteding.


wandelen in Ardennen la Roche

Als opa en oma ook mee gaan

Er is niets gezelliger dan een familieweekend met de hele familie. Ook een familieweekend met 12 personen. Huur dan een
12 persoons vakantiehuis Ardennen met een slaapkamer, toilet en badkamer op de begane grond.

Als opa en oma nog gezond genoeg zijn om ook mee te kunnen, is dat voor de hele familie een groot feest. Samen met de kinderen en kleinkinderen genieten en samen op de foto. Hoe leuk kan een familieweekend in België of Luxemburg zijn. Geef opa en oma wel een slaapkamer op de begane grond met eigen toilet en badkamer Dat maakt een weekendje met kinderen en kleinkinderen ook voor hen comfortabel. Een groepsvakantiehuis Ardennen met omheinde tuin is ook een goed plan. Een familieweekend in de Ardennen, altijd een goed idee.

interhome groepen banner