Voor wie een vakantiehuis voor 16 personen met 10 slaapkamers zoekt.

16 persoons vakantiehuis met 10 slaapkamers? Als je met 16 personen op vakantie gaat en een groot vakantiehuis of groepsaccommodatie met 10, 11 of 12 slaapkamer wilt boeken, is het flink zoeken. En al helemaal als je een groot vakantiehuis 10 slaapkamers met binnenzwembad zoekt.

groepen groepsaccommodaties banner

Grote vakantiehuizen 20 tot 24 personen en 10 slaapkamers.

Het meest eenvoudig is een vakantiehuis 16 personen voor grote groepen tussen de 20 en 24 personen te boeken. Want, alle huizen op deze site hebben minimaal 10 slaapkamers. Er zijn ook mogelijkheden een groot vakantiehuis met 10 slaapkamers te huren en privé zwembad.

vakantiepark 10 slaapkamers banner

Alle vakantiehuizen op deze site hebben minimaal 10 slaapkamers.

Best uniek, op deze website vind je alleen maar grote vakantiehuizen met minimaal 10 slaapkamers.

groepsaccommodatie met vrienden

Vind snel je 16 persoons vakantiehuis met minimaal 10 slaapkamers.

Er zijn niet zo veel grote vakantiehuizen voor groepen van 16 personen die over minimaal 10 slaapkamers beschikken. Hetzelfde geldt als je een groot vakantiehuis voor 20 personen wilt boeken en op zoek bent naar een groepsaccommodatie voor 20 mensen en minimaal 12 slaapkamers. Toch is het mogelijk een groot vakantiehuis met 10, 11 of 12 slaapkamers te boeken. Ook een groot vakantiehuis in Nederland of in de Ardennen. Via deze website heb jij je grote vakantiehuis met voldoende slaapkamers, badkamers en toiletten snel gevonden.  We leggen je uit hoe je binnen 5 minuten jouw ideale groepsaccommodatie kunt vinden. Ook voor bijvoorbeeld een groepsaccommodatie 30 personen.

Vakantiehuis 16 personen en 10 slaapkamers Ardennen huren.

Een 16 persoons vakantiehuis of villa in de Ardennen huren met minimaal 10 slaapkamers?  Als je met 16 tot 20 personen een vakantiehuis met 10 slaapkamers in de Belgische of Luxemburgse Ardennen wil boeken en je hebt minimaal 10 tot 12 slaapkamers nodig om de reizigers voldoende ruimte, rust en privacy te bieden, heb je de mogelijkheid uit ruim 20 grote vakantiehuizen en villa’s in de Ardennen. Het is ook mogelijk een vakantiehuis 16 personen in de Ardennen met 10 slaapkamers en privé zwembad te boeken.

Zo zoek je het grote vakantiehuis Ardennen

Om een dergelijke accommodatie te vinden, zoek je eerst op grote vakantiehuizen Ardennen vanaf 16 personen. Vervolgens zoek je op beschikbare accommodaties met 10 slaapkamers en vervolgens met die een privé zwembad hebben.  Zo krijg je uiteindelijk een overzicht van alle grote vakantiehuizen, groepsaccommodaties en villa’s in de Ardennen met privé zwembad die geschikt zijn voor grote groepen van 16 tot 20 personen en minimaal 10 slaapkamers hebben.


16 persoons vakantiehuis met 10 slaapkamers in Nederland huren.

Wie een vakantiehuis voor 16 personen en minimaal 10 slaapkamers in Nederland zoekt, vindt deze ook hier. Ook voor een 16 persoons vakantiehuis in Nederland met minimaal 12 slaapkamers, zwembad en privé sauna. Welke grote vakantiehuizen er in Nederland beschikbaar zijn, is geheel afhankelijk van de periode waarin u een 16 persoons groepsaccommodatie of vakantiehuis zoekt.

Online beschikbaarheid grote vakantiehuizen Nederland.

U kunt de online beschikbaarheid van alle grote vakantiehuizen in Nederland met 10 of meer slaapkamers eenvoudig checken door via de zoekbox op deze pagina aan te geven naar welke accommodaties en in welke periode u op zoekt bent. Hierbij krijgt u altijd een actueel overzicht van alle beschikbare accommodaties die aan de door u gewenste kenmerken voldoen en in de door u gewenste periode beschikbaar zijn. Ook indien u een groot vakantiehuis met 10 slaapkamers voor een familieweekend in Nederland zoekt, zijn er meerdere opties. Huur bijvoorbeeld een vakantieboerderij in de Achterhoek of Drenthe voor 16 tot 22 personen.

Vakantiehuis Nederland met zwembad voor 16 personen en minimaal 10 slaapkamers zoeken.

Bent u op zoek naar een 16 persoons vakantiehuis in Nederland met zwembad en minimaal 10 slaapkamers? Wij hebben diverse groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen in Nederland te huur die geschikt zijn voor groepen van minimaal 16 personen en 10 slaapkamers hebben.  Zo vindt u in Tiendeveen, Drenthe, een groot vakantiehuis met sauna en jacuzzi welke plaats biedt aan 16 tot 20 personen en 10 ruime slaapkamers heeft. Een ideale locatie om een familieweekend Drenthe te vieren.

Voor vriendinnenweekend Nederland

Omdat deze luxe villa in Drenthe ook de beschikking heeft over een privé sauna en jacuzzi is het ook de ideale locatie voor een verwen vriendinnen weekend. Heerlijk genieten in de sauna of jacuzzi na een lange wandeling in de prachtige bossen van Drenthe?? Wat wil je nog meer??  Je kunt ook een groot 16 persoons vakantiehuis in Nederland boeken met 10 slaapkamers en binnenzwembad.  Kijk maar eens naar het aanbod grote vakantiehuizen met zwembad in Overijssel, Noord-Holland of Gelderland.

zwembad bij vakantiehuis

Vakantiehuis 16 personen, 10 slaapkamers in Duitsland.

Een groot 16 persoons vakantiehuis met 10 slaapkamers in Duitsland huren? Je kunt ook een groot vakantiehuis of groepsaccommodatie tenminste 10 slaapkamers Duitsland via deze site huren. Zo is er in Zuid-Duitsland een 16 persoons vakantiehuis met 10 slaapkamers en privé sauna te huur en in het mooie Sauerland een vakantiehuis voor 20 personen met 11 slaapkamers en meerdere badkamers te huur. De laatste accommodatie in Sauerland is ook geschikt voor een skivakantie in Sauerland met een grote groep. In Duitsland zijn ook groepsverblijven te huur voor grotere groepen. Huur bijvoorbeeld een 30 persoons groepsverblijf in Noord Duitsland met zwembad, sauna en 14 slaapkamers of een particulier vakantiehuis Duitsland met 10 of 12 slaapkamers met jacuzzi in de tuin, biljartzaal en fitness ruimte. Er is voor iedere groep en iedere gelegenheid wel een groot vakantiehuis in Duitsland te vinden.

Goede bedden net zo belangrijk als voldoende slaapkamers.

Kwaliteit van de bedden is belangrijk. Indien u een groot vakantiehuis voor bijvoorbeeld een familieweekend of vrijgezellenweekend zoekt, is het ook belangrijk om te informeren naar de kwaliteit van de bedden. Indien het luxe vakantiehuizen en groepsverblijven betreft, zit het met de kwaliteit van de bedden meestal wel goed maar in de goedkoopste vakantiehuizen voor groepen wordt er wel eens bezuinigd op de bedden. Lees voor u een groot vakantiehuis of groepsaccommodatie reserveert even de reviews. Daar vindt in de objectieve meningen van groepen die eerder in de betreffende accommodatie verbleven zijn. Als de bedden van een bepaalde accommodatie niet zo goed zijn, vindt u dat zeker terug in de reviews.


interhome groepen banner