Een vakantiehuis met 10 slaapkamers en zwembad huren.

Wie een groot vakantiehuis met zwembad zoekt welke over minimaal 10 slaapkamers moet beschikken, vindt deze hier. Voor een groot vakantiehuis of groepsverblijf met privé zwembad.  Of u nu een vakantiehuis met privé zwembad voor een groep van 18, 20, 24, 30 of 40 personen zoekt of een groepsaccommodatie voor 45 of 50 personen, het grootste aanbod vakantiehuizen en groepsaccommodaties met 10, 11, 12, 13 en 14 slaapkamers vindt u hier. U vindt hier ook grote vakantiehuizen met privé zwembad.

groepen groepsaccommodaties banner

Vakantiehuizen met 10 slaapkamers en zwembad.

Ook voor een luxe villa met 10 slaapkamers, 3 of 4 badkamers en privé sauna. Via de zoekbox op deze pagina kunt u uw favoriete vakantiehuis met 10 of meer slaapkamers en zwembad zoeken en boeken. U kunt in de meeste gevallen ook een optie op een grote vakantiewoning of groepsverblijf nemen. Voor vragen over een accommodatie met 10 of meer slaapkamers en zwembad neemt u contact met ons op. Voor een vakantiehuis met binnenzwembad, bezoekt u de website wwww.vakantiehuis-met-binnenzwembad.be

Groot vakantiehuis met 10 slaapkamers en zwembad in de Ardennen huren.

De grootste kans op een groot vakantiehuis met 10 slaapkamers en privé zwembad heeft u in de Ardennen. Daar vindt u prachtige vakantiehuizen, villa’s en groepsverblijven voor grote groepen. U kunt op deze website ook een groepsaccommodatie Ardennen met 10, 11, 12 of 13 slaapkamers boeken. Voor grote groepen tot 50 personen. De Ardennen zijn ideaal voor een weekendje weg met en grote groep, ook in familieverband. Het is ook mogelijk een luxe villa in de Ardennen met 10 slaapkamers, privé zwembad, sauna en hottub te huren.  Ook voor een lang weekend of midweek in de  meivakantie, herfstvakantie of kerstvakantie. Zoek hier een groot vakantiehuis of villa met 10 slaapkamers en privé zwembad in de Ardennen.

vakantiepark 10 slaapkamers banner


Luxe vakantiehuis met 10 slaapkamers en zwembad  in Nederland huren.

Een groot vakantiehuis met zwembad in Nederland boeken?
Bent u op zoek naar een vakantieverblijf voor een grote groep in Nederland en moet deze over minimaal 10 slaapkamers, zwembad en 3 of 4 badkamers beschikken???  Ook in Nederland zijn grote vakantiehuizen en groepsverblijven te huur die over 10 tot 16 slaapkamers en zwembad beschikken.  Deze vakantiewoningen voor grote groepen in Nederland vindt u in de categorie groepsaccommodaties hetgeen inhoudt dat ze volledig zijn ingericht voor een verblijf met groepen.

zwembad bij vakantiehuis

Huur bijvoorbeeld een landhuis voor 30 personen, privé zwembad  en 10 slaapkamers op de Veluwe of een 22 persoons vakantiehuis in Drenthe met paardenstallen en privé zwembad.  Ook voor een vakantie met paarden kan je een groot vakantiehuis of luxe villa in Nederland boeken. Ook in het kader van een familiedag of vriendenweekend aan zee.

Vakantiehuis met 10 slaapkamers en zwembad in Frankrijk.

Op zoek naar een villa of vakantiehuis met 10 of meer slaapkamers in Frankrijk??  Bijvoorbeeld een groepsaccommodatie in Frankrijk met privé zwembad welke geschikt is voor een grote groep van 20 tot 24 personen?? Op deze website vindt u ook grote vakantiewoningen en gites met zwembad in Frankrijk. Huur bijvoorbeeld een luxe villa voor 18 personen, 10 slaapkamers en privé zwembad aan de C’ote ‘d Azur of een 24 persoons villa met zwembad aan zee in Bretagne of Normandië.

U kunt via deze site op vele kenmerken zoeken, ook indien u een groepsaccommodatie aan zee in Frankrijk voor 20 personen zoekt welke over minimaal 8 tot 10 slaapkamers, zwembad en jacuzzi moet beschikken. Zoek nu uw groepsaccommodatie of vakantiehuis met 10 tot 15 slaapkamers aan zee in Frankrijk.

Vakantiehuis met minimaal 10 slaapkamers en zwembad elders zoeken in Europa.

Zoekt u een vakantiehuis met minimaal 10 grote slaapkamers en privé zwembad in Duitsland, Italië, Kroatië, Luxemburg, België of elders in Europa?  Of een groot vakantiehuis in Europa met binnenzwembad en jacuzzi? In heel Europa zijn groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen met privé zwembad te huur welke over 10, 11, 12 of meer slaapkamer en zwembad beschikken.  U vindt ze door deze via ons stappenplan te zoeken. Indien wij u van dienst kunnen zijn met het vinden van een grote vakantiewoning met privé zwembad in Italië, Duitsland, Nederland, Frankrijk of elders in Europa zijn wij u graag van dienst.  Neemt u voor deze gratis service contact met ons op.


interhome groepen banner